Leer Frans online met Linguamuse

Linguamuse is een interactief soapverhaal waarbij je je Nederlands of Frans een flink stuk kan bijschaven. Ontdek de spannende verhalen van Nic en Lara met meerkeuzevragen, vertalingen, audiofragmenten en taaltips. De eerste episode kun je trouwens gratis testen!

Klik hier om het boek te bestellen

Ontdek de verhalen van Nic en Lara

Linguamuse brengt een spannende thriller met ‘Nic’ en ‘Lara’ in de hoofdrol. Het is een vervolgverhaal met ingebouwde taaloefeningen. Handig om te doen op computer of tablet.  Nieuwsgierig? Maak kennis met onze twee hoofdpersonages.

Djamel Verstraete 

Nic is de bijnaam voor Djamel Verstraete. Hij is een Brusselaar en heeft een moeder van Marokkaanse origine. Zijn vader is een Belg. Nic maakt schilderijen, maar verdient de kost als conciërge van een groot appartementsgebouw in de groene rand rond Brussel. Zijn droom is om ooit erkend te worden in zijn kunstenaarschap.

Lara Damart

Lara is geboren en opgegroeid in New York. Ze heeft een Belgische vader (diplomaat) en moeder (operazangeres) met wie ze Nederlands praat. Het bedrijf waarvoor ze werkt - Pharmasoftie - biedt haar een job aan in Brussel. Nieuwsgierig om haar ‘vaderland’ te leren kennen, aanvaardt ze de nieuwe functie.  De ontmoeting met Nic zal haar leven definitief veranderen.

Voor wie?

Linguamuse richt zich tot iedereen die het Nederlands of Frans wil onderhouden of verbeteren. Via de spannende verhalenreeks leer je woordenschat van elke dag. Bruikbaar en nuttig in zowel formele als informele situaties! Linguamuse biedt een ideale leermethode voor jou als je taalniveau minstens A1 is. Maar ook mensen met niveau B2 komen aan hun trekken!

Voor meer info over de verschillende taalniveaus, lees je best even onze blogpost.

Educatieve troeven

Woordenschatuitbreiding over het dagelijks leven én werken in België: telefoneren, een afspraak maken, vergaderen, de school, het gemeentehuis, bij de dokter, enz…
Kennismaking met de brede Belgische cultuur: van de frituur naar het museum.
Tussen 30 en 70 nieuwe woorden en uitdrukkingen per episode + downloadbare woordenlijst.
Audiofragmenten en extra vertalingen tijdens het lezen.
Taaltips over grammatica + download.
De tekst zonder de oefeningen + download.

 

Praktische voordelen

100% online
Kies je ideale formule
Maak de oefeningen waar je wilt.
Perfect voor drukbezette mensen die moeilijk een taalcursus kunnen inplannen in een drukke agenda.
 

 

Tarieven

Je kiest uit drie formules. Hoe meer verhalen je tegelijk bestelt, hoe goedkoper. Zo simpel is het!

Elke episode bevat

Heb je nog een vraag?